Change font size Reduce Enlarge

BIG ŠIROM SVETA

 • BIG ISRAEL

  BIG Shopping Centers Izrael danas posluje u tri države - Izraelu, Sjedinjenim Državama i Srbiji - gde ima u vlasništvu - celokupnom ili partnerskom - u 64 projekta, od kojih je 58 su operativni tržni centri, ukupne vrednosti preko 1,22 miliona kvadratnih metara, i 6 u razvoju. Pored toga, kompanija poseduje 4 logistička centra u Francuskoj.

  Sedište grupe nalazi se u Herzliji u Izraelu, zajedno sa sektorima za izgradnju, finansije, marketing, tehnologiju, menadžment i pravne poslove. 

   

  BIG Shopping Centers Ltd. trguje se na berzi u Tel Avivu i uključuje se u indeks TA-125 i smatra se jednom od najvećih kompanija za promet nekretnina na izraelskom tržištu.
 • BIG USA

  Strategija kompanije BIG u Sjedinjenim Državama koncentrisana je na kupovinu i unapredjenje postojećih, visokokvalitetnih tržnih centara kroz formiranje partnerstva sa ugledinim operatorima i vlasnicima projekata sa lokalnog trzista.
  Grupa BIG USA je fokusirana na kreiranje najkonkurentnijeg miksa zakupaca i potrosackog iskustva, kroz dodatna ulaganja u trzne centre koje poseduje.